Park Inn By Radisson Kyiv Troyitska

Kiev, Ukraina Flagga - Ukraina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska ligger i Kiev (i området Pechers'kyi-distriktet), ett stenkast från Nationella olympiska idrottsanläggningen och 13 minuters promenad från Sportpalatset. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,2 km från Ukrainas nationella konstpalats och 2,4 km från Självständighetstorget.

Hotellet som erbjuder fem juniorsviter, tre sviter, 59 enkelrum och 90 dubbelrum befinner sig i en byggnad med 20 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. I boendet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med segling, gym, aerobics, spa, en bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Till frukost väntar en rik buffé. Till middag kan gästerna avnjuta rätter från a la carte-utbudet. Det är även möjligt att beställa från lunchmenyn. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider