Opera Hotel

Kiev, Ukraina Flagga - Ukraina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet har ett förträffligt läge för affärsresenärer, med dess placering i centrala Kievs.

De 137 rummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Hotellet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, spa, en bastu, skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. I de två rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och all-inclusive. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider