Hollywood Hotel

Sarajevo, Bosnien-Hercegovina Flagga - Bosnien-Hercegovina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotel Hollywood ligger i hjärtat av Sarajevo, ett stenkast från Ilidžas termiska riviera och en 3 minuters bilfärd från Bosna. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,8 km från Sarajevos tunnelmuseum och 3,9 km från Vrelo Bosne.

Gästerna kan bo i ett sex-våningshus eller i ett fem-plansannex. Anläggningen har sex juniorsviter, sex sviter, två lägenheter, 55 enkelrum och 286 dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I hotellet finns bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Den tempererade simbassängen erbjuder gästerna badnöjen i alla väder. En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Gäster kan aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Med ett gym, biljard, bowling och aerobic på hotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, massagebehandlingar och solarium. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider