Boutique Aparthotel & Apartments

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kraków (KRK): 11.9 km (24 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 60

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Boutique Aparthotel & Apartments ligger i hjärtat av Kraków, ett stenkast från både Royal Road och Stortorget. Detta hotell ligger 3 km från Oskar Schindler-fabriken och 3,3 km från Wawel.

På detta lägenhetshotell väntar åtta rum gästerna. På boendet finns en en reception. Boendet erbjuder bagageförvaring, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Till utbudet hör även flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

För ett härligt klimat i rummen finns både centralvärme och en fläkt att tillgå. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. I kokvrån finns ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Lägenhetshotellets erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider