The Passage - Urban Retreat

Basel, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats EuroAirport Basel–Mulhouse–Freiburg (BSL): 6.9 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

The Passage ligger i hjärtat av Basel, en fem minuters promenad från både Synagoge in Basel och Puppenhausmuseum. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,4 km från Judiska museet och 0,5 km från Baseldytschi Bihni.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 53 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På hotellet har gästerna många möjligheter att vara aktiva, genom utbudet av sport- och friluftsaktiviteter, men självklart finns här också plats för ro och återhämtning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics och en bastu.

På boendet finns en matsal och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider