Steinenschanze Stadthotel

Basel, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats EuroAirport Basel–Mulhouse–Freiburg (BSL): 6.9 km (13 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ungefär 200 m från Basels livliga och populära centrum. Inom ungefär 600 m nås en målerisk flodbank. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Flygplatsen närmast boendet är Basel - EuroAirport Swiss (BSL) som ligger runt fem km bort, Berne (BRN) und Zurich (ZRH) är finns inom en radie av 70 km.

Hotellet som erbjuder 54 rökfria rum, fem enkelrum och 43 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett golvvärmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och vandring. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider