citizenM Hotel Glasgow

Glasgow, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Bar
  • Hiss
  • Restaurang
  • Internet

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Du bor centralt i Glasgow om du bokar citizenM Hotel Glasgow, med både George Square och Gallery of Modern Art inom femton minuters promenadavstånd. Detta hotell med 4 ligger 1,5 km från Glasgow-katedralen och 2,6 km från People's Palace and Winter Gardens.

Hotellets gäster kan äta middag på canteenM eller beställa snacks på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06:00 till 11:00.

Detta rökfria hotell, som består av 1 byggnad och 6 våningar, erbjuder handikappanpassning.

Incheckning kl 14:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Det finns ingen parkering på området. Särskilda regler och avgifter kan gälla för avbokning av gruppbokningar (fler än 8 rum på samma boende under samma vistelsedatum). Boendet tar endastemot betal- eller kreditkort, kreditkort och betalkortför betalning av bokningar.Ingen kontantbetalning. Fester och gruppevenemang är inte tillåtna på boendet.Oljud utanför kan höras in på rummen.Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Boendet tar endast emot kreditkort för bokningar där betalningen för vistelsen sker på plats istället för vid bokningstillfället, samt för alla köp, inklusive för oförutsedda utgifter. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Det går inte att checka in efter att receptionen har stängt. Gäster som ankommer sent kommer inte att kunna checka in förrän nästa morgon.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider