Erato Hotel Mykonos

Sifnos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 40 m
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 4500

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Erato Hotel Mykonos ligger i Mykonos vid havet, en tio minuters promenad från både Kórfos och Ornos strand. Detta hotell vid stranden ligger 8,7 km från Mykonos nya hamn och 3,1 km från Mykonos väderkvarnar.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Parasollen på terrassen står likaså beredda för gästerna. Här finns även möjligheten att varva ned med ridning, vindsurfing, kanotpaddling, snorkling, dykning och vandring.

På boendet finns ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider