Elysees Ceramic Hotel

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 29.1 km (33 mins)
  • Lift / Elevator
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är centralt beläget och idealt för dem som söker ett unikt boende i en autentisk atmosfär. Boendet ligger på en huvudgata, ett par ögonblick från turisternas centrum Paris. Till flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) är det 27 km. Flygplatsen Paris - Orly (ORY) ligger 30 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1904. Hotellet som erbjuder 57 rökfria rum befinner sig i en byggnad med åtta våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I boendet finns ett TV-rum. För parkering står ett garage till förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis, beachvolleyboll och ridning. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, kanotpaddling, kajakpaddling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider