Four Seasons Hotel Amman

Amman, Jordanien Flagga - Jordanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Amman hjärta, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. Flygplatsen Amman - Queen Alia Internat. (AMM) ligger 35 km från boendet.

De 192 rummen, de 15 juniorsviterna, de 14 sviterna, de 52 enkelrummen och de 109 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 15 våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Standard är dessutom strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Det skönt tempererade vattnet i inomhus- och utomhuspoolerna ger en sund badupplevelse. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med tennis. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, squash och aerobic. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en skönhetssalong, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, ett café, en bar och en pub. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider