Hyatt Regency Dubai

Deira, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Pool
  • Hiss
  • Internet

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hyatt Regency Dubai ligger centralt i Dubai, en fem minuters bilfärd från både The Dubai Heritage Village och Al Ghurair Centre. Detta hotell med 5 stjärnor ligger 4,5 km från Guldmarknaden och 4,8 km från Dubai Museum.

Detta hotell har 3 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras 2 kaféer serveras enklare måltider.Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 4 barer/lounger. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 06:00 till 12:00.

Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till utomhustennisbanor, utomhuspool och bubbelpool. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan snabbt och enkelt ta sig runt i området med deras kostnadsfria transport.

Incheckning kl 14:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Gäster måste kontakta hotellet i förväg för att beställa en extrasäng (max. 1 per rum). Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Flygtransfer erbjuds enligt tidtabell mellan 09:00 och 20:30. Avgifter kan tillkomma. Kontakta boendet i förväg för att boka.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Turistavgift: AED 20.00 per boende, per natt. Staden föreskriver en turismavgift som debiteras på hotellet. Avgiften är AED 20 för det första sovrummet per natt och ökar med AED 20 per natt för varje extra sovrum. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider