Arlo SoHo

New York, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 12 m
  • Flygplats Newark (EWR): 22.6 km (25 mins)
  • Flygplats JFK (JFK): 47.3 km (50 mins)
  • Flygplats New York Municipal Airport-LaGuardia Field (LGA): 18.9 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mitt i New York ligger Arlo SoHo, en knapp fem minuters bilfärd från New York University och National September 11 Memorial. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,4 km från Federal Reserve Bank of New York och 2,5 km från One World Trade Center.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 325 rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gymnastik, aerobics, spa och solarium. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider