Hotel Bristol

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 2 km
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 10.6 km (15 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Smoke-free
  • distance_city: 300

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig i en omgivning präglad av måleriska sjö- och flodlandskap. Boendet ligger nära centrum Zürichs. Flygplatsen Zurich (ZRH) ligger 10 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1901. Hotellet som erbjuder 21 sviter, 13 enkelrum och 22 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, centralvärme och en fläkt att tillgå. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder familjerum och 56 rökfria rum.

Solstolarna lockar till solbad. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en frukostsal. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider