Helmhaus Swiss Quality Zurich Hotel

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 12.0 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Boutique Hotel Helmhaus Zurich placerar dig mitt i Zürich, ett stenkast från Grossmünster och bara en fem minuters promenad från Fraumuenster. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,6 km från Buerkliplatz och 0,8 km från Bahnhofstrasse.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 24 rum. Vid receptionen är in- och ut-checkning möjlig vid alla tider på dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Det finns en restaurang. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider