Avenue Hotel Copenhagen

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 3 km
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1200

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Köpenhamn hjärta. Direkt utanför dörren finns både restauranger och förbindelse till kollektivtrafiken.

Hotellet byggdes år 1898. De 68 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, golf och gym.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider