Taurus Hotel

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 1200

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder ideala omgivningar för vuxna med barn och befinner sig i centrala Prags. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 57 rum och en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, en bankomat, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider