Charleville Lodge Hotel

Dublin, Irland Flagga - Irland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 3600

Hotellbeskrivning

Boendet har 30 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, rumservice och ett konferensrum står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. En dusch tillhör badrummens inredning. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med golf och ridning.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider