Hotel Splendid Cannes

Cannes, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Nice (NCE): 27.8 km (32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 500

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för familjer, i Cannes centrum, ca. 100 m från från stranden. Den närmsta flygplatsen är Nizza (NCE) som befinner sig ca. 30 km bort. Flygplatsen Marseille (MRS) nås inom 120 km.

Cityhotellet byggdes år 1871. Hotellet som erbjuder 62 rum befinner sig i en byggnad med fem våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Huset erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med segling, snorkling och dykning. Efter en upplevelserik semesterdag kan hen träna och samla kraft i fitness-studion. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. Livemusik och ett kasino erbjuder underhållning och omväxling.

Det finns ett café. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider