Polis Grand Hotel

Aten, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Athen (ATH): 34.5 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär åtta km från stranden, i Aten. De välkända turistattraktionerna ligger ungefär 1,5 km bort. 200 m ifrån boendet finns en tunnelbanestation. Till flygplatsen Athen (ATH) är avståndet ca. 25 km.

Hotellet har 99 rum som lätt nås med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är bemannad dygnet runt och erbjuder in- och ut-checkning, när helst det passar gästen. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider