As Hotel

Split, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Split (SPU): 22.7 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 200

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Split ligger Hotel As, en fem minuters bilfärd från både Gregorius av Nins staty och Splits katedral. Detta hotell ligger 3,1 km från Split Riva och 3,1 km från Sveti Dujes klocktorn.

För gästerna står hela 33 rum, till förfogande. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider