Four Points by Sheraton Milan Center

Milano, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Hiss
  • Internet

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Four Points by Sheraton Milan Center placerar dig i Milano-området Centralstation, med 1 minuters körväg till Pirelli-byggnaden och 5 minuter till Galleria Vittorio Emanuele II. Detta hotell med 4 ligger 2,7 km från Pinacoteca di Brera och 6,1 km från Milanos katedral.

Njut av italienska köket på Nectare, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Slappna av med en god drink på en av boendets 3 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06:30 till 10:30.

Här har du tillgång till dygnet runt-öppet fitnesscenter, gratis wi-fi och conciergetjänster.

Incheckning kl 14:00. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Det finns ingen parkering på området. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. En kortreservation kommer att göras vid incheckning för oförutsedda utgifter och hela vistelsebeloppet. Det kan ta upp till 30 dagar för kortreservationer att släppas tillbaka till kontot av banken eller kortutgivaren. Hotellet ansvarar inte för avgifter som resultat av detta. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Stadsskatt betalas på hotellet. Beloppet beror på vistelselängden, hotellets gradering och rumspriset. Andra undantagsfall kan finnas. Kontakta hotellet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information. , Stadsskatt: 5.00 EUR per person per natt i upp till 14 nätter. Skatten gäller inte barn under 18 år.. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider