Valdiola

Porto Cervo, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 970 m
  • Flygplats Olbia (OLB): 26.0 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_city: 4000

Hotellbeskrivning

Det familjevänliga hotellet ligger i ett animerat område, ca. 900 m från sandstranden, direkt i Cala di Volpe. Härifrån kan strandturister och familjer ganska lätt gå på upptäcksfärd för att lära känna er semesterort. Flygplatsen Olbia (OLB) ligger 25 km bort.

Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de 32 rökfria rummen som finns på boendet. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Från balkongen eller terrassen, som tillhör flesta rummens standard kan gästerna njuta av en havsutsikt. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Huset erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf och ridning. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, motorbåtåkning, trampbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider