President Hotel

Aten, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 11 km
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/aten/president-hotel/
  • DistanceToTown: 0 m
  • DistanceToBeach:

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel President är ett fyrstjärnigt och sofistikerat hotell strax utanför de mest centrala delarna i Aten. Läget är perfekt för familjer och par som söker ett bekvämt och mindre centralt hotellalternativ fast ändå tätt inpå huvudstadens puls. Härifrån är det enkelt att ta sig in till sevärdheterna med tunnelbana, buss eller taxi. I närheten finns flera restauranger och trevlig shopping.

Restaurang
Under vistelsen ingår frukost som serveras i huvudrestaurangen. På takterrassen finns restaurangen som serverar allt från lättare snacks till medelhavsinspirerande måltider. Under kvällstid finns olika typer av livemusik och gästande DJ:s.

Aktiviteter
Under sommarmånaderna kan du njuta av härliga dopp i poolen som ligger på takterrassen. Här uppe kan du njuta av både utsikten och en svalkande dryck. Vill du ta dig till de historiska delarna av Aten kan du enkelt ta tunnelbanan som ligger cirka 700 meter från hotellet. Vid Syntagmatorget, en av de centrala punkterna i Aten, finns flera shoppinggator och härifrån kan du promenera eller fortsätta med tunnelbanan upp till Akropolis. Väl vid Akropolis kan du njuta av den genuina och grekiska atmosfären i stadsdelen Plaka, som även är Atens äldsta. Här, liksom på flera andra ställen i Aten, finns flera historiska platser och spännande utgrävningar. I hotellets direkta närhet finns också bra shopping och trevliga restauranger. Hotellet ligger i närheten av stadsdelen Kolonaki och här finns flera moderna barer, gallerier och Benkaki-museet.

Rummen
Här bor du i komfortabla och modernt inredda dubbelrum som är utrustade med luftkonditionering, ett mindre kylskåp, telefon, WiFi, satellit-TV, kassafack, badkar och ljudisolerade fönster. Dubbelrum för eget bruk samt trebäddsrum för upp till tre vuxna och ett barn finns att boka mot förfrågan och tillgänglighet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider