Hotel Laguna Albatros

Poreč, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 200 m
  • DistanceToBeach: 200 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/kroatien/istrien/porec/hotel-laguna-albatros/
  • DistanceToTown: 5 km Poreč

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Varje ögonblick av din semester här kommer att bli ett sant nöje. Precis intill hotellet hittar du en vacker småstensstrand med kristallklart vatten där många dagar kommer att spenderas. Här finns även ett förmånligt all inclusive program där både mat, dryck och aktiviteter ingår.

Hotel Laguna Albatros är ett modernt fullservicehotell nära havet, platsen där hotellet är placerad är underbart vacker inbäddad i grönska. Här finns många bra kommunikationer och du tar dig lätt och smidigt in till historiska Poreč. Hotellet passar utmärkt för dig som söker en semester där det mesta ingår så som god mat och roliga aktiviteter – ett mycket bra val för en trevlig semester i ett av Kroatiens vackraste landskap.

Restaurang
Hotel Laguna Albatros har en stor bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Här väljer du mellan en rad olika varma och kalla rätter från en buffé, här finns även ett varierat utbud av vegetariska rätter. Restaurangen är mycket trevligt inredd med vita dukar och tygservetter, här har du också en panoramautsikt över det grönskande landskapet.

Aktiviteter
Om du gillar att hålla dig aktiv finns det en rad olika fritidsaktiviteter i närheten av hotellet. Du kan delta på allt från gympapass och vattengympa till en rad olika sportturneringar så som volleyboll, strandfotboll med mera. Aktiviteterna annordnas av hotellets animationsteam. Här hittar du även ett fullt utrustat gym, squashbana (avgift), minigolf (avgift) och tennis (avgift).
När du vill slappna av kan du slå dig ner i någon av de många solstolarna som kantar det stora poolområdet, här kan du söka skugga under de varma eftermiddagarna. Under kvällarna hålls här konserter och uppträdanden och vi kan nästan garantera att du inte har en tråkig minut på Hotel Laguna Albatros.

Rummen
På Hotel Laguna Albatros bor du i moderna rum i ljusa trivsamma färger. På rummet har du tillgång till fullt utrustat badrum med duschkabin, toalett, stor spegel, mjuka handdukar och toalettartiklar. Du kan välja mellan att boka rum med eller utan balkong. Väljer du balkong har du tillgång till en sittgrupp där du och ditt sällskap kan spendera många trevliga timmar. Alla rum har tillgång till gratis WiFi, minibar (avgift), hårtork, telefon, satellit-TV och radio.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider