Dive Inn Resort

Hadaba, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 20.9 km (21 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Water park

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det centralt belägna denna semesterort är en bra utgångspunkt för strandturister och familjer som vill lära känna Dahab. Här finns Boendet. I närområdet finns en rad fritidsaktiviteter och naturen ungefär en km från stranden. Till flygplatsen Sharm El Sheik (SSH) är avståndet ca. 15 km.

Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de 128 rummen som finns på boendet. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesteranläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På resortens finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns ett badkar. Även hårtork står till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder 32 familjerum och rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. I badområdet finns även en bubbelpool (avgiftsbelagt), en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds boccia och ridning. Även cykelåkning/mountainbikeåkning blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Till utbudet av vattensporter hör vattengymnastik samt snorkling och dykning mot en avgift. Semesterorten erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, yoga, gymnastik och aerobics, samt biljard (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen erbjuder anläggningen solarium, samt avgiftsbelagda njutningar som: en bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar. I Miniclub tas barnen omsorgsfullt hand om och i Minidisco underhålls de.

Det finns ett café. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, vegetariska rätter, barnmenyer och halalkost förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider