Hotel Park Plaza Histria

Pula, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 100 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/kroatien/istrien/pula/hotel-park-plaza-histria/
  • DistanceToTown: 4 km Pula
  • DistanceToBeach: 100 m

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Fyrstjärnigt hotell med underbart havsläge på Verudelahalvön

Park Plaza Histria erbjuder högklassigt boende med härligt läge längs Istriens vackra sydkust. Härifrån får du en fantastisk utsikt över Adriatiska havet, småbåtshamnen och den vackra skärgården. Park Plaza Histria erbjuder toppmoderna faciliteter med restauranger, två havsvattenpooler och hälsocenter med spa, gym och bastu. Ett perfekt alternativ för familj, par och ensamresenärer som letar efter en bekväm semester!

Restaurang
Frukost är inkluderat och du kan välja att boka halvpension mot ett tillägg om så önskas. Hotellet erbjuder ett flera restauranger som passar alla smaker, från fina gourmetmiddagar till lokala specialiteter och lättare måltider. Vid bokning av halvpension serveras middag i bufféform i hotellets huvudrestaurang. På området finns också fyra olika barer. 

Aktiviteter
Park Plaza Histria ligger bara 50 meter från havet och du kan också ta plats på den rymliga solterrassen med saltvattenspool, solstolar och inte minst en enastående utsikt över skärgården. Inom hotellet ryms också en inomhuspool och ett hälsocenter, inklusive gym och spa (renoverat 2017) med bastu, flera behandlingsrum och frisör. Som gäst på Park Plaza Histria kan du dra nytta av det stora utbudet av idrottsfaciliteter som finns tillgängliga i närområdet. Här finns till exempel två minifotbollsplaner, 18 tennisbanor, minigolfbana samt möjligheter att spela basket, volleyboll, squash och bordtennis. Du kan också hyra cykel eller ta del av en mängd olika vattensporter. Majoriteten av aktiviteterna erbjuds mot en avgift. Hotellets gäster kan också ta del av det dagliga underhållningsprogram som animationsteamet arrangerar och som vänder sig till alla oavsett ålder. En internationell barnklubb är belägen vid intilliggande lägenhetshotellet Park Plaza Verudela.
Park Plaza Histria är dessutom en utmärkt bas för besök i Pula som, förutom sina historiska sevärdheter, också erbjuder ett livligt nattliv med utmärkta barer och restauranger.

Rummen
Du bor bekvämt och bra i modernt inredda dubbelrum med balkong. Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, badrum med dusch, kuddmeny, gratis WiFi, minibar, kassafack, satellit-TV och telefon. Superriorrummen kan bokas med delvis havsutsikt och det innebär att rummen är placerade på den sida av hotellet som vetter mot havet, men eftersom hotellet ligger i grönskande omgivningar kan träd skymma utsikten från vissa rum. 
Dubbelrum premium är utrustat med samma faciliteter som ovan plus te-/kaffefaciliteter, särskilt kassafack för bärbardator, badrock, tofflor, strykjärn och strykbräda. 

Enkelrum kan fås mot förfrågan.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider