Apartamentos Ecuador

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 34.2 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I San Bartolome de Tirajana ligger Apartamentos Ecuador vid vattnet, en 3 minuters promenad från CITA shoppingcenter och 10 minuter från Yumbo Köpcentrum. Denna lägenhet ligger 1,2 km från Dynerna i Maspalomas och 3,4 km från Maspalomas Golfbana.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en bäddsoffa. Möjligheten att boka separata sovrum finns likaså. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder rökfria rum.

De (delvis) tempererade saltvattenbassängerna utomhus erbjuder en välgörande badupplevelse. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, boccia, golf, biljard, dart och solarium. Att även en miniklubb, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider