Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hote

Miami Beach, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Pool
  • Internet

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel ligger centralt i Miami Beach, en fem minuters bilfärd från både Surfside Beach och Affärer i Bal Harbour. Detta lägenhetshotell ligger 5,7 km från Miami Beach Boardwalk och 8,1 km från Miami Beach Convention Center.

Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Detta lägenhetshotell i art décostil har även gratis wi-fi och conciergetjänster.

Incheckning kl 15:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Namnet på kreditkortet som används vid incheckning för att betala för avgiftsbelagd service måste vara detsamma som huvudnamnet på rumsbokningen. Oljud utanför kan höras in på rummen.Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Detta boende tar endast emot kreditkort för köp på plats, inklusive för oförutsedda utgifter. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Incheckning sker på annan plats än hotellet. För att checka in, ta dig till 7500 Collins Avenue.

Om du planerar att ankomma efter 23:00 ska du kontakta hotellet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen. Kreditkortet som används för att boka bokningen skall uppvisas vid incheckning och måste tillhöra en ur resesällskapet. Gäster som planerar att betala för andra gästers vistelse måste kontakta boendet i förväg. Kontakta hotellet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Boendet består av 5byggnader som alla ligger en kort promenad från varandra. Transport med minibuss erbjuds mellan byggnaderna. Tilldelning av rum/byggnad beror på tillgänglighet. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Incheckning sker i huvudbyggnaden som ligger på 7500Collins Avenue, Miami Beach, Florida33141. Boendet består av 4byggnader som alla ligger en kort promenad från varandra. Transport med minibuss erbjuds mellan byggnaderna. Rumstilldelning sker i mån av tillgång i huvudbyggnaden vid incheckning. Gäster kan tilldelas rum i byggnaderna på 8320Harding Avenue, 7600Harding Avenue eller 24076thStreet, Miami Beach, Florida33141. Kreditkortet som används för att boka bokningen skall uppvisas vid incheckning och måste tillhöra en ur resesällskapet. Gäster som planerar att betala för andra gästers vistelse måste kontakta boendet i förväg. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Deposition: USD $100.00 per vistelse. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider