Festa Via Pontica

Pomorie, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2010, renoverat 2018
  • transfer_time: 15 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Heltäckningsmatta
  • elevator
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 6
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 260
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Nyrenoverat, charmigt och strandnära
Festa Via Pontica är hotellet som gått från att vara en produktiv vingård långt tillbaka i tiden, till att bli ett modernt All Inclusive-hotell. Det är många år sedan idag vingården var i bruk, men hotellet har gjort sitt allra yttersta för att behålla en del av charmen och under din vistelse har du möjlighet att gå på en vinprovning. 

Hotellet har genomgått en större uppfräschning och fått en ny hotellbyggnad med dubbelrum och restaurangen har får ett nytt utseende. 

Här har du perfekt läge vid stranden och det natursköna området och det mysiga poolområdet omges av härlig grönska. Hotellet har en spanskinspirerad stil, All Inclusive ingår i priset och du bor i rymliga och fräscha rum med plats för upp till fyra personer.

Ett par minuter till stranden
Hotellet ligger endast ett par minuters gångavstånd från stranden, där det finns solsängar och parasoller. Här kan du koppla av och njuta av dagen. Om du visar upp ditt All Inclusive-armband vid det allokerade området av stranden vid Festa Via Pontica, ingår ett ”strandpaket”. Med detta strandpaket kan du använda två solsängar och ett parasoll utan kostnad. Observera att antalet strandpaket är begränsat.

På hotellet finns det ett mysigt poolområde där både vuxna och barn trivs. Poolområdet omges av härlig grönska vilket ger en ombonad och skön känsla.

Poolhanddukar kan fås mot en deposition. Väljer man att inte använda det är det en idé att ta med sig badhanddukar hemifrån. Man får inte lov att använda handdukarna från hotellrummet vid stranden eller poolen.

En kort promenad från hotellet (cirka 500 meter) ligger vattenparken Sunset Aquapark med hela 32 vilda vattenrutschbanor. Här finns även lekområden och skojigheter för barn och gott om gräsmattor som är perfekta för solbad och avslappning. Denna vattenpark är fristående och här betalar man inträde.

Fritt besök på vattenparken Sunset Aqua Park
Bor du på Festa Via Pontica under juni till augusti ingår ett fritt besök på vattenparken Sunset Aqua Park i din vistelse. Här kan du susa ner för någon av de 32 vattenrutschbanorna, plaska i poolerna och leka hela dagen.

Det finns både branta och vilda vattenrutschbanor för lite större barn och äventyrslystna vuxna, och mindre vattenrutschbanor och lekplatser för mindre barn.

Hämta din voucher till vattenparken i hotellets reception vid ankomst. Erbjudandet gäller bokningar gjorda efter 17 januari 2019.

Vinprovning ingår!
Hotellet har flera restauranger och barer att prova under vistelsen. 

Huvudmåltiderna serveras i bufférestaurangen och här hittar du allt från färska grönsaker, frukt och efterrätter och olika stationer där maten tillagas i själva restaurangen. Upp till tre kvällar i veckan arrangeras olika teman vid middagen. 

Något man inte får missa är ett besök i vinbaren, där man får en vinprovning tillsammans med en god ost- och frukttallrik. Det finns möjlighet att köpa med sig vinerna som området är känt för - perfekt som en souvenir till nära och kära!

Under dagen serveras det både dryck och lättare mat i poolbaren samt i snackbaren vid poolen. I lobbyn kan man under eftermiddagen avnjuta en kopp kaffe med något sött till. Vill man ha en smoothie eller färsk juice ska man passa på att göra ett besök i juicebaren.

Under vistelsen kan man kostnadsfritt vid ett tillfälle, i mån av plats, besöka temarestauranten The Garden BBQ Restaurant, som serverar en traditionell bulgarisk middag. Här är det en fast meny och kom ihåg att boka bord i förväg. 

Mot betalning

Importerade drycker, dryck på flaska.

Internationell barnklubb
Den internationella barnklubben står redo att underhålla de mindre i familjen och arrangerar massor av skojiga aktiviteter både inomhus och utomhus. Det arrangeras även minidisco vissa kvällar i veckan där barnen kan dansa med sina nyfunna vänner. Det finns också en lekplats tillgänglig för barnen på hotellområdet.

Flera möjligheter till att aktivera sig
På dagen arrangeras bland annat dansklasser, aerobics och vattengympa i poolen. På kvällen kan du njuta av kvällsshower för hela familjen.

Hotellet har ett gym för den träningsglada som vill hålla igång under semestern, och det finns andra faciliteter såsom biljard, volleyboll och schackspel.  

Vill man passa på att skämma bort sig lite extra så varför inte gå till frisören på hotellet? Kanske vill man ha en helt ny frisyr eller njuta av en tvätt och fön inför middagen.

Mot betalning

Biljard och frisör.

Rymliga rum
Festa Via Pontica genomgick en större renovering och utbyggnad under vintern 2017-18, då det byggdes en helt ny byggnad med nya rum. På hotellet finns det rum med plats för upp till fyra personer. Alla rum har bekvämligheter såsom tv, centralstyrd luftkonditionering, deponeringsbox, kostnadsfritt wifi, heltäckningsmatta, morgonrock och morgontofflor för vuxna. Alla dubbelrum och Deluxerum samt de flesta familjerummen har balkong eller terrass. I dubbelrummen finns duschkabin och i Deluxerummen och familjerummen finns badkar eller duschkabin. Minibaren som fylls upp vid ankomst är inkluderad, därefter mot betalning.

Mot betalning

Deponeringsbox, innehåll till minibaren efter första uppfyllningen.

Dubbelrum, 2-4 personer
Här bor du i rymliga dubbelrum som är cirka 25 m². Här finns två riktiga sängplatser och en ekstra säng som mäter 120x180 cm. Alla rummen har balkong och badrum med duschkabin. Rummet kräver minimum två fullt pris betalande, det kan max bo tre vuxna eller två vuxna och två barn, det är möjligt att få ett barnpris. Det är möjligt att boka denna rumstyp som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrummen kan både ligga i den äldre byggnaden och i den nya delen av hotellet, och kan därför variera i storlek, färger och inredning.

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer
Deluxerummen är cirka 35 m², inredda med kombinerat sov- och vardagsrum med en två riktiga sängplatser, bäddsoffa, ett litet bord och fåtöljer. I badrummet finns med badkar eller duschkabin. Alla rummen har balkong. Rummet kräver minst två fulltbetalande,  man kan bo max tre vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 2-4 personer
Familjesviterna är cirka 45 m² med två separata rum med dörr mellan. Det ena rummet är ett sovrum med två riktiga sängplatser och det andra är ett vardagsrum med bäddsoffa. Familjesviterna har antingen balkong eller terrass och badrum med duschkabin eller badkar. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris.

Koppla av och njut
Hotellet har ett fint wellnesscenter som passar perfekt om man vill ta en paus från solsängen. Då kan du prova på en massagebehandling eller kanske manikyr och pedikyr. Det finns också möjlighet att gå på turkiskt bad, basta eller bara sitta och slappna av en stund.

Mot betalning

Behandlingarna i wellnesscentret, turkiskt bad och bastu.

Pomorie
Pomorie är en mindre ort som ligger på en liten halvö som gränsar mot havet på ena sidan och mot Pomoriesjön på den andra. I det charmiga, lilla centrumet finner du ett mindre urval av restauranger, caféer samt en liten shoppinggata.

I omgivningarna ligger flera vindistrikt med vingårdar som tillverkar goda viner. Är man intresserad av kultur och historia ska man passa på att göra ett besök i någon av de välbevarade kyrkorna från 17- och 1800-talet. Här får man en trevlig mix av strand, natur och kultur.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider