Hotel Residence Albatros

Tropea, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/italien/kalabrien-syditalien/zambrone/hotel-residence-albatros/
  • DistanceToTown:
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 100 m.
  • Restaurant
  • Bar

Hotellbeskrivning

Charmigt och trevligt trestjärnigt lägenhetshotell beläget precis vid stranden
I en vacker, lugn och pittoresk liten bukt ligger det charmiga och trevliga lägenhetshotellet Residence Albatros. Hotellet har en fin grönskande trädgård som skapar en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Väl här bor du även med hotellets privata strand och det kristallklara havet som närmsta granne, vilket skapar de perfekta förutsättningarna för en fantastisk semester i Kalabrien.


Faciliteter
På Residence Albatros får du en rogivande och harmonisk semester i vackra samt fridfulla omgivningar. Här kan du njuta av avkopplande dagar på hotellets egen privata sandstrand. Luta dig tillbaka på en av hotellets solstolar nere vid stranden och läs en spännande deckare eller ta en paus från solen om du önskar och placera dig under ett av hotellets parasoll. Om du skulle behöva svalka dig ordentligt behöver du bara gå ett par fåtal steg innan du har fötterna placerade i det svalkande och kristallklara havet. Behöver du en paus från sol och bad kan du alltid placera dig på din balkong eller terrass och se ut över hotellets vackra Medelhavsträdgård med färggranna blommor, svajande palmer och grönskande träd. Vill du kolla morgondagens väderprognos eller om du vill läsa vad som sker hemma i Sverige på semestern kan använda hotellets gratis wifi som finns tillgängligt på hela hotellet.

Restauranger
Om du väljer att köpa till frukost under din semestervecka i Kalabrien huserar Residence Albatros med en restaurang där du kan avnjuta dina härliga långa frukoststunder. På hotellet finns även en bar där du kan köpa svalkande dricka samt färggranna drinkar. För dig som helt och hållet vill husera med alla måltider på egen hand har hotellet ett liten minimarket med diverse livsmedel.

Aktiviteter
Om du vill aktivera dig lite under din semester på Residence Albatros kan du prova någon av hotellets vattensportsaktiviteter. Här kan du nämligen prova på att paddla kanot i den mysiga lilla bukten eller hyra en trampbåt. Om du vill lämna hotellområdet för en dag och upptäcka närområdet ligger ortens centrum cirka 2.5 kilometer från hotellet. Du kan även ta dig de 2.5 kilometrarna till tågstationen Briatico där du kan ta tåget vidare mot Tropea som ligger cirka 15 kilometer från Residence Albatros. Inne i Tropea finns mängder av saker att se, göra, uppleva och inte minst äta. Njut av en svalkande gelato efter en dag inne i Tropea eller åk in till staden senare om eftermiddagen och avnjut en tidig middag på någon av alla trevliga restauranger. Om du har valt att hyra en bil under semester har hotellet ett fåtal parkeringsplatser att nyttja gratis.  Vill du uppleva det allra bästa av Kalabrien under din semester kan du alltid också åka med på någon av Solresors spännande utflykter.  

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider