HM Alma Beach

Playa de Palma, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Avstånd strand: 500 m

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det nyrenoverade hotellet HM Alma Beach är ett smakfullt boende för vuxna i Can Pastilla på södra Mallorca. På hotellets takterrass kan du njuta av utsikten från infinitypoolen eller beställa något uppfriskande från takbaren. Dessutom bor du centralt med den kilometerlånga sandstranden längre ner på gatan.

På HM Alma Beach finns gott om plats för avkoppling. Förutom takterrassens snygga pool finns ett ombonat poolområde på hotellets innergård. Här kan du koppla av under en parasoll, eller sträcka ut dig på en solstol i den härliga medelhavssolen. Förutom hotellets takbar finns också en loungebar smakfullt inredd i minimalistiska toner. Hotellet anordnar stämningsfull livemusik flera gånger i veckan.

När du bokar HM Alma Beach med oss på Solresor väljer du själv om du vill boka till frukost eller halvpension. Måltiderna serveras då i hotellets buffétrestaurang och består av lokala specialiteter blandat med internationella favoriter. Hotellets 149 rum är utspridda över sju våningar och renoverades 2017. Dubbelrummen går att boka med eller utan balkong. Premiumrummen ligger högst upp i byggnaden med begränsad havsutsikt och det där lilla extra som badrock, tofflor och kaffemaskin.

På HM Alma Beach bor du centralt med Can Pastillas utbud av restauranger och barer i alldeles närheten av hotellet. Dessutom passerar den kilometerlånga strandpromenaden nedanför gatan med sitt utbud av caféer och restauranger längs med vattnet. Från Can Pastilla är det dessutom enkelt att ta sig in till Palma. Ta lokalbussen som stannar längre upp på gatan eller hyr en cykel och följ strandpromenaden hela vägen till katedralen i Palma.

Hotellet välkomnar gäster från 18 år och hette tidigare Whala Balmes. Det nära läget till flygplatsen kan tidvis upplevas som störande. En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider