Wela Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 200 m
  • Avstånd till centrum: 1000 m
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2004 utbyggt 2012, renoverat 2018
  • transfer_time: ca. 30 min
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Heltäckningsmatta
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 6
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 250
  • all_inclusive

Hotellbeskrivning

Gångavstånd till strand och centrum i Sunny Beach
Wela Hotel är ett fräscht och trevligt All Inclusive-hotell, och ett härligt alternativ både för dig som reser med familjen, med vännerna eller som par. Hotellet ligger i den norra och lugnare delen av Sunny Beach och härifrån har du gångavstånd till den finkorniga sandstranden som sträcker sig längs med hela orten, och även till det livfulla centrumet med shopping, restauranger och barer.

Här bor du i moderna och ljusa rum med balkong, där man kan vara upp till sex personer. Här finns ett trevligt poolområde med en härlig semesterstämning, och här finns flera olika möjligheter för aktiviteter både för stora och små.

Wela Hotel är en del av Value Collection, som är våra mest prisvärda hotell.

Nära den finkorniga sandstranden i Sunny Beach
Poolområdet är hotellets naturliga samlingspunkt, och här råder en avslappnad stämning med en bra blandning av lugn och aktiviteter. Den härliga poolen på Wela har en liten, separat sektion för barn.

Runtom poolen står massor av solsängar och parasoller och i poolbaren kan du njuta av en uppfriskande dryck så ofta du har lust, eftersom att din vistelse är med All Inclusive.

Endast cirka 200 meter bort ligger den sju kilometer breda och finkorniga sandstranden som gett staden sitt namn. Här finns det solsängar och parasoller att hyra, eller så kan du hitta en ledig plats och breda ut din handduk i den mjuka sanden. Längs stranden löper en den livfulla strandpromenaden, där det finns massor av glasställen, caféer och barer.

Mot betalning

Hyra av solsängar och parasoller samt mat och dryck på stranden.

All Inclusive ingår
När du reser med All Inclusive kan du luta dig tillbaka och njuta, och ta för dig av mat och dryck. På Wela Hotel serveras både frukost, lunch och kvällsmat i hotellets restaurang, där det finns sittplatser både inomhus och utomhus på terrassen.

I brunchrestaurangen serveras sen frukost och snacks under dagen och kvällen. När törsten gör sig påmind är det bara att bege sig till poolbaren eller lobbybaren.

Glass, som för många är ett måste under semestern, ingår i All Inclusive-programmet, både vid alla huvudmåltider, och under dagen.

Förutom lobbybaren kan du njuta av en drink eller spela biljard i nattbaren. Observera dock att nattbaren inte ingår i All Inclusive-programmet.

Mot betalning

Importerade drycker, dryck på flaska och nattbaren.

Internationell barnklubb och minidisco
Hotellet har sin egen internationella barnklubb som står redo och tar emot barn mellan 4-12 år. Där arrangeras det olika aktiviteter flera dagar i veckan samt minidisco om kvällarna.

Ta en paus från solsängen!
Om du vill ta en paus från solsängen så finns det flera möjligheter, eftersom att det bland annat finns minigolf, minifotbollsbana och ett stort schackspel som du kan utmana ditt resesällskap i. 

Hotellets underhållningsteam arrangerar under dagens lopp flera aktiviteter för både stora och små. 

Hotellet har såväl ett litet gymrum som en liten spaavdelning, som erbjuder ett par olika massagebehandlingar samt en liten bastu och ett turkiskt bad, hamam.

Eftersom att hotellet ligger så nära både stranden och centrum av Sunny Beach bör du absolut inte missa att promenera en tur längs strandpromenaden.

Mot betalning

Alla behandlingar i wellnesscentret samt användning av bastu och hamam.

Rum för upp till sex personer
Du kan välja att bo i ett av de nyrenoverade rummen, som har moderna möbler och är inredda i ljusa färger. De andra rummen på hotellet har några år på nacken, och de är enkelt och praktiskt inredda i behagliga toner och alla har balkong. På rummen finns tv, safetybox, minikylskåp, central eller individuell luftkonditionering, heltäckningsmatta, duschkabin och hårfön.

Wifi är kostnadsfritt i lobbyområdet, men om du önskar wifi på rummet, är det mot betalning.

Mot betalning

Wifi på rummet och deponeringsbox som i vissa fall kan vara placerad i receptionen. 

Dubbelrum, 2-4 personer
Dubbelrummen är cirka 30 m², inredda med en dubbelsäng och en eller två bäddfåtöljer som mäter 66x180cm. Här kan man bo upp till fyra personer, max tre vuxna och rummet kräver minst två fullt betalande. Det är möjligt att få ett barnpris och denna rumstyp går också att boka som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum – Renoverat, 2-4 personer
De nyrenoverade rummen är inredda i en mer modern stil än de äldre rummen med moderna möbler och ljusa färger. Dubbelrummen är ca 30 m² och inredda med två riktiga sängplatser samt 1-2 bäddfåtöljer som mäter 180x60 cm, vilket är mindre än en normalstor säng. Här kan bo upp till fyra personer varav max tre vuxna, och rummet kräver minst två fullt betalande. Det är möjligt att få ett barnpris, och denna rumstyp går också att boka som enkelrum mot ett tillägg.

Deluxerum, 3-5 personer
Rummen är cirka 45 m², inredda med tre riktiga sängar och två bäddfåtöljer som mäter 66x180cm. Här kan man bo upp till fem personer, rummet kräver minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. 

Deluxerum – Renoverat, 3-5 personer
De nyrenoverade deluxerummen är inredda i en mer modern stil än de äldre rummen med moderna möbler och ljusa färger. Deluxerummen är ca 45 m², inredda med tre riktiga sängplatser och två bäddfåtöljer som mäter 180x60 cm, vilket är mindre än en normalstor säng. Här kan bo upp till fem personer, det krävs minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum Connection, 4-6 personer
Connection-rummen är cirka 60 m², består av två dubbelrum förbundna med en dörr och här kan man vara upp till sex personer. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum connection – Renoverat, 4-6 personer
De nyrenoverade rummen är inredda i en mer modern stil än de äldre rummen med moderna möbler och ljusa färger. Connection-rummen är ca 60 m², består av två dubbelrum förbundna med en dörr och har plats för upp till sex personer. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Sunny Beach
Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hektiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten.

De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar
Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach, och den är med på Unescos världsarvslista. I gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra souvenirer längs de små mysiga gatorna.

En tur hit är att rekommendera, så att du kanstrosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.


Det ingår inte badhanddukar på hotellet och det är inte tillåtet att ta med sig handdukar från hotellrummet till pool eller strand, så det kan vara en bra idé att ta med sig en badhandduk hemifrån.

All Inclusive gäller till klockan 12.00 på hemresedagen.

Observera att nattbaren inte ingår i All Inclusive-programmet.

Wifi på rummet och safetyboxen, som i vissa fall finns i receptionen, är mot betalning.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider