Wela Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Visa karta

7 nätter

More about facilities ▼

Faciliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Hiss
 • Gym
 • Internet
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Välmående
 • All inclusive

Distans

 • Avstånd strand: 200m
 • Avstånd till centrum: 1km

Antal

 • Antal våningar: 6
 • Antal rum: 250

Annat

 • Built year: 2004 utbyggt 2012
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Heltäckningsmatta
 • Transfer time: ca. 30 min
 • Pool: 2

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Gångavstånd till strand och centrum i Sunny Beach
Wela Hotel ligger i den norra och lugnare delen av Sunny Beach. Härifrån har du gångavstånd till den finkorniga sandstranden som sträcker sig längs med hela orten, och även till det livfulla centrumet med shopping, restauranger och barer.

Detta är ett fräscht och trevligt All Inclusive-hotell som passar om du reser med familjen, med vännerna eller på tu man hand. Här bor du i moderna och ljusa rum med balkong där man kan vara upp till sex personer. Du får ett trevligt poolområde och här finns flera olika möjligheter till aktiviteter både för stora och små, samt wellnesscenter och gymrum.

Nära den finkorniga sandstranden i Sunny Beach
Wela Hotel bjuder in till ett trevligt poolområde med separat sektion för barn. Solsängar och parasoller finns placerade runtom på området och det är nära till en uppfriskande dryck i poolbaren.

Från hotellet är det cirka 200 m till den finkorniga sandstranden som sträcker sig längs hela Sunny Beach i form av en halvmåne. Här finns det solsängar och parasoller att hyra samt trevliga restauranger att besöka.

Det ingår inte badhanddukar på hotellet och det är inte tillåtet att ta med sig handdukar från hotellrummet till pool eller strand, så det kan vara en bra idé att ta med sig en badhandduk hemifrån.

Mot betalning

Hyra av solsängar och parasoller samt mat och dryck på stranden.

All Inclusive ingår
På Wela får du ett välsmakande All Inclusive-program som ingår i priset. Alla huvudmåltiderna serveras i huvudrestaurangen där man antingen kan välja att sitta inne eller ute på markterrassen i skuggan. I brunchrestaurangen på hotellet serveras det sen frukost och snacks under dagen och i poolbaren har man tillgång till dryck när törsten gör sig påmind.

Glass, som är ett måste för många på semestern, ingår i All Inclusive-programmet och serveras vid specifika tider under dagen.

Förutom lobbybaren kan man sätta sig i nattbaren som har öppet under dygnets senare timmar och ta något gott att dricka. Observera dock att nattbaren inte ingår i All Inclusive-programmet.

All Inclusive gäller till klockan 12:00 på hemresedagen.

Mot betalning

Importerade drycker, dryck på flaska och nattbaren.

Internationell barnklubb och minidisco
Hotellet har sin egen internationella barnklubb som står redo och tar emot barn mellan 4-12 år. Där arrangeras det olika aktiviteter flera dagar i veckan samt minidisco om kvällarna.

Ta en paus från solsängen!
På hotellet finns det flera möjligheter om man vill ta en paus från solsängen. Hotellets underhållningsteam arrangerar aktiviteter för både stora och små.

Vid poolen finns ett stort schackspel man kan välja att utmana någon i eller varför inte gå och spela en runda minigolf?

Det finns också möjlighet till att spela volleyboll eller fotboll på en mindre träningsplan.

Hotellet har såväl ett gymrum som ett wellnesscenter, och där kan man välja bland olika massagebehandlingar eller kanske göra ett bastubesök eller gå på hamam.

Mot betalning

Alla behandlingar i wellnesscentret samt användning av bastu och hamam.

Rum för upp till sex personer
På Wela Hotel bor du i rymliga dubbelrum där det kan bo upp till sex personer. Du kan välja mellan att bo i ett av de nyrenoverade rummen i ljusa färger med moderna möbler, eller i de andra rummen som är enkelt och praktiskt inredda i behagliga toner. Samtliga rum har balkong. De är utrustade med tv, safety box, minikylskåp, centralstyrd eller individuell luftkonditionering, heltäckningsmatta, dusch och hårfön.

I lobbyn på hotellet är wifi kostnadsfritt, men önskar man det på rummet kan man få det mot betalning.

Mot betalning

Wifi på rummet och deponeringsbox som i vissa fall kan vara placerad i receptionen. 

Dubbelrum, 2-4 personer
Dubbelrummen är cirka 30 m², inredda med en dubbelsäng och en eller två bäddfåtöljer som mäter 66x180cm. Här kan man bo upp till fyra personer, max tre vuxna och rummet kräver minst två fullt betalande. Det är möjligt att få ett barnpris och denna rumstyp går också att boka som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum – Renoverat, 2-4 personer
De nyrenoverade rummen är inredda i en mer modern stil än de äldre rummen med moderna möbler och ljusa färger. Dubbelrummen är ca 30 m² och inredda med två riktiga sängplatser samt 1-2 bäddfåtöljer som mäter 180x60 cm, vilket är mindre än en normalstor säng. Här kan bo upp till fyra personer varav max tre vuxna, och rummet kräver minst två fullt betalande. Det är möjligt att få ett barnpris, och denna rumstyp går också att boka som enkelrum mot ett tillägg.

Deluxerum, 3-5 personer
Rummen är cirka 45 m², inredda med tre riktiga sängar och två bäddfåtöljer som mäter 66x180cm. Här kan man bo upp till fem personer, rummet kräver minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. 

Deluxerum – Renoverat, 3-5 personer
De nyrenoverade deluxerummen är inredda i en mer modern stil än de äldre rummen med moderna möbler och ljusa färger. Deluxerummen är ca 45 m², inredda med tre riktiga sängplatser och två bäddfåtöljer som mäter 180x60 cm, vilket är mindre än en normalstor säng. Här kan bo upp till fem personer, det krävs minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum Connection, 4-6 personer
Connection-rummen är cirka 60 m², består av två dubbelrum förbundna med en dörr och här kan man vara upp till sex personer. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum connection – Renoverat, 4-6 personer
De nyrenoverade rummen är inredda i en mer modern stil än de äldre rummen med moderna möbler och ljusa färger. Connection-rummen är ca 60 m², består av två dubbelrum förbundna med en dörr och har plats för upp till sex personer. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Sunny Beach
Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hektiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten.

De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar
Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach, och den är med på Unescos världsarvslista. I gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra souvenirer längs de små mysiga gatorna.

En tur hit är att rekommendera, så att du kanstrosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.

Visa karta

Karta