Los Arcos Hotel

Nerja, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 700 m
  • Flygplats Málaga (AGP): 72.7 km (49 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 1000

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta charmhotell ligger i Nerja, ungefär 700 m från stranden, på en huvudgata, i centrala Nerja. Många av stadens sevärdheter finns inom en km. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik. Den närmsta flygplatsen är Malaga (AGP) som ligger ungefär 65 km bort.

Hotellet som erbjuder 17 dubbelrum befinner sig i en byggnad med två våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, ett golvvärmesystem och en fläkt att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds i huset är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf, bågskytte, fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Därtill kan gästerna välja mellan biljard och yoga. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en restaurang med rökavdelning, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan à la carte och meny och middagen serveras som à la carte. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider