Highland Beach Resort

Norra Goa, Indien Flagga - Indien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Bar

Hotellbeskrivning

Highland Beach Resort ligger i Candolim nära stranden, en 3 minuters bilfärd från Candolim-stranden och 9 minuter från Sinquerim Beach. Detta hotell ligger 2,9 km från Fort Aguada och 3 km från Calangute Beach.

Njut av internationell gastronomi på Highpalm, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen. Frukost serveras mot en avgift.

Här kan du koppla av i en av 7 utomhuspooler, och du har även tillgång till ett fitnesscenter. Hotellet har även wi-fi mot en avgift, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och utomhusgrill.

Incheckning kl 13:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. .

Skatter kan komma att ändras beroende på tillämning av moms för varor och tjänster. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider