Melody Hotel Tel Aviv

Tel Aviv, Israel Flagga - Israel

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger Tel Aviv centrum, ca. 200 m från en strand, på ett huvudstråk. Den närmsta flygplatsen är Tel Aviv Yafo - Ben Gurion Int (TLV) som ligger ungefär 17 km bort.

De två juniorsviterna, de tre enkelrummen och de 50 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. I rummen finns en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och solarium.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider