Artplus Hotel, an Atlas Boutique Hotel

Tel Aviv, Israel Flagga - Israel

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata och ligger mitt i Tel Aviv hjärta. Till flygplatsen Tel Aviv Yafo - Ben Gurion Int (TLV) är det 15 km.

De 14 juniorsviterna och de 48 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (gratis). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. En solterrass bjuder in till avkoppling. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym, aerobic och en bastu, cykelåkning/mountainbikeåkning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider