Mercure Hotel Muenchen Altstadt

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Munchen (MUC): 39.6 km (39 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mercure Hotel München Altstadt ligger mitt i München, en 5 minuters promenad från Viktualienmarkt och 5 minuter från Marienplatz. Detta hotell ligger 0,8 km från Karlsplatz - Stachus.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 80 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, satellit-TV och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Gäster kan aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider