Lido Sharm Hotel

Naama Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 16.3 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 200

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger direkt vid havet. Det ligger i centrum Naama Bay, i ett livligt område med inköpsmöjligheter och underhållning. Detta är en ideal utgångspunkt för strandturister som vill lära känna sin semesterort. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Sharm El Sheik (SSH) är avståndet ca. 11 km.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 76 rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. Med internet-anslutning (avgiftsbelagt) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I hotellet finns ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. I flertalet rum ses havsutsikten, vilket skapar en härlig atmosfär. Rum har en queensize-säng med heltäckningsmattor. För små gäster finns barnsängar. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (gratis). I huset erbjuds aktiviteter som tennis, beachvolleyboll, volleyboll, golf och bågskytte. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning. Gästerna på hotellet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var katamaransegling och kajakpaddling samt vattenskidåkning, vindsurfing, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, snorkling, dykning och parasailing kan utföras mot en extra kostnad. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis, gymnastik och aerobics, samt biljard (avgiftsbelagt). Skönhetssalong och massagebehandlingar erbjuds (kostnadspliktigt). Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, ett minidisco och livemusik.

Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider