Heleni Beach

Ixia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 50 m
  • Avstånd till centrum: 500 m
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • meals: Inga måltider/frukost
  • built_year:
  • transfer_time: Ca 30 min
  • room_minibar
  • room_floor: Klinkergolv
  • elevator
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 33

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Litet hotell med perfekt läge
Heleni Beach är ett trevligt och funktionellt litet semesterhotell med riktigt bra läge i Ialyssos.

Hotellet erbjuder goda möjligheter att utforska närområdet på semestern, samtidigt som du också kan slappna av vid det lilla poolområdet på hotellet.

Knappt 50 meter från Heleni Beach ligger Ialyssos klapperstenstrand, där du kan njuta av svalkande, salta dopp i det turkosa vattnet. I närheten finns även ett generöst utbud av små butiker och restauranger, där du kan upptäcka äkta grekiska smaker.

Nära in till Rhodos stad

Nära Heleni Beach kan du ta buss eller taxi till Rhodos stads centrum, som erbjuder mängder av restauranger och butiker. Här ligger också den berömda historiska gamla stadsdelen som är ett måste att besöka när du är på Rhodos.

På Heleni Beach bor du i enkelt inredda och funktionella rum med äkta grekisk charm. Du har dessutom möjlighet att köpa till frukost för en ännu smidigare semester!

Våra gästers favoriter:

Riktigt nära stranden i Ialyssos!

En kort taxiresa från Rhodos stad

Hotellfrukost går att köpa till

Mat och snacks på Heleni Beach
På Heleni Beach ingår inga måltider i grundpriser, men du kan välja att köpa till en enkel frukostbuffé med bland annat kaffe, te och juice samt bröd med pålägg, eller cornflakes. Frukosten serveras i hotellets lilla restaurangutrymme.

I poolbaren erbjuds dryck och snacks under stora delar av dagen. Du kan bland annat beställa toast, pizza, hamburgare och läsk, och här är samtlig mat och dryck mot betalning.

Nära till lokala matupplevelser

Tack vare hotellets läge i centrala Ialyssos har du nära till gott om små traditionella tavernor och restauranger. Perfekta för lokala smakupplevelser när du tar en paus från strandlivet eller en trevlig kvällspromenad!

Bra att veta:

All mat och dryck på hotellet är mot extra kostnad

Du kan köpa till frukost under din vistelse

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Funktionella rum nära Ialyssos strand
Heleni Beach har funktionella rum i gammeldags stil med klinkergolv. Färgskalan går i vita, bruna och milda toner med trädetaljer. Rummen har det mesta du behöver för att vila upp dig efter en heldag på stranden.

Det här finns på alla rum:

Balkong eller terrass

Individuell luftkonditionering

Minikylskåp

Wifi

Vattenkokare

Tv

Safety box mot betalning

Duschkabin eller badkar, hårfön

Bra att veta:

På rummen är det relativt lyhört. Ljud som kommer från korridoren, intilliggande rummen och utanför balkongdörren kan uppfattas som störande.

Dubbelrum, 2 personer
Dubbelrummet på 18 m² består av ett rum med två riktiga sängplatser och en balkong. Här krävs minst två fullt betalande och man kan bo max två vuxna. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg. Rummet är inte renoverat.

Dubbelrum, renoverad, 2 personer
Dubbelrummet på 18 m² består av ett rum med två riktiga sängplatser och en balkong. Här krävs minst två fullt betalande och man kan bo max två vuxna. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg. Rummet är renoverat.

Trevligt litet poolområde
När du bor på Heleni Beach har du tillgång till hotellets lilla poolområde, där det råder en trevlig stämning. Här finns en pool, några solsängar, soffgrupper, bord och stolar samt en poolbar. I poolbaren kan du köpa svalkande drinkar och lättare snacks för att hålla dig pigg och glad under dagen.

Populär klapperstenstrand

Ialyssos populära strand ligger bara cirka 50 meter från hotellet. Vattnet är härligt turkost och bjuder in till sköna, avslappnande dopp.

Poolhanddukar finns att tillgå på hotellet.

Det här finns på stranden:

Solsängar och parasoller mot extra kostnad

Strandnära bar med dryck och enklare rätter

Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Bra att veta:

Mat och dryck i strandbaren är mot extra kostnad

Poolen är inte uppvärmd och kan vara relativt kall precis i början och slutet av säsongen

Stranden består av klappersten – badskor rekommenderas!

Handduksservice

Handdukar till pool lånar du vid hotellets poolbar. Du hämtar ut din handduk med ett handdukskort. Du får hämta en ny handduk varje dag, utan extra kostnad, i utbyte mot din gamla handduk. Handduksservicen är öppen under vissa tider på dagen.

Upptäck Ialyssos
Heleni Beach passar dig som söker ett okonstlat boende för en avslappnad semester i Ialyssos eller som utgångspunkt för att utforska Rhodos. Här erbjuds inga aktiviteter eller underhållning inne på hotellet. Du som vill aktivera dig har ändå fantastiska möjligheter, tack vare hotellets läge! I Ialyssos centrum finns barer, restauranger och tavernor som erbjuder lokala och internationella smakupplevelser, samt små butiker med möjlighet för semestershopping.

Från Ialyssos till Rhodos stad

Cirka 700 meter från hotellet ligger en busshållplats varifrån du tar dig in till Rhodos stad på ungefär 20 minuter. I Rhodos stad kan du strosa runt på gatorna i gamla stan, och det finns gott om shopping, mat, nattliv och bad i staden.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på rummen och hotellområdet, däremot inte på stranden. Hastigheten varierar beroende på antal användare och var på hotellet du befinner dig.


Heleni Beach är ett centralt beläget hotell. Visst oväsen från trafik förekommer.

På rummen är det relativt lyhört. Ljud som kommer från korridoren, intilliggande rummen och utanför balkongdörren kan uppfattas som störande.

Poolen är inte uppvärmd och kan vara relativt kall precis i början och slutet av säsongen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider