Barbie Hotel & Apartments

Ialyssos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Rhodos (RHO): 6.9 km (13 mins)

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Barbie är ett familjeägt lägenhetshotell med närhet till Ialyssos centrum med restauranger och mindre shopping. Här bor du i hemtrevliga lägenheter i ett mysigt lokalt område. Hotellet är en av Solresors nyheter inför sommaren 2024 och här kommer alla som söker en lugn semester trivas.

Poolområdet omges av grönska och en mindre inhängande trädgård med lekplats för barnen. Här finns också ett par olivträd som ger skugga under de varma sommardagarna.

Lägenheterna med ett sovrum är rymliga på 40 kvadratmeter och med plats för upp till fyra personer. Lägenheten är välutrustade och består av ett separat sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa och pentry. Alla rum med balkong och badrum med badkar. Luftkonditionering mot extra kostnad.

Hotellets restaurang serverar frukost i buffetformat och vill du någon dag inte laga mat finns det lättare rätter att beställa från restaurangen.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider