Zleep Hotel Copenhagen City

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 12.4 km (20 mins)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Zleep Hotel Copenhagen City ligger i hjärtat av Köpenhamn, en tio minuters promenad från både Øksnehallen och Tivoli. Detta hotell ligger 2,7 km från Nyhavn och 1,1 km från Rådhuspladsen.

Boendet har 75 rum som lätt nås med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas en 24 timmars säkerhetstjänst. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider