Vincci Capitol

Madrid, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Madrid (MAD): 23.7 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Tack vare det centrala läget i Madrid är detta cityhotell en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området, som är idealt för affärsresenärer. Den närmsta flygplatsen Madrid - Barajas (MAD) ligger ungefär 15 km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett 12-våningshus med sammanlagt 139 rökfria rum och en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). I boendet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För hemtrevliga temperaturer finns ett golvvärmesystem installerat i rummen. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som ridning, spa, en bastu, ångbad, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Dieträtter och glutenfria måltider förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider