Splendid Hotel

Dubrovnik, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Dubrovnik (DBV): 23.0 km (31 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 4000

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet, är idealt för strandturister, i Dubrovnik, mindre än 50 meter från stenstranden. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik. Flygplatsen Dubrovnik (DBV) ligger 25 km bort.

Boendet har 59 rökfria rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis, vindsurfing, kanotpaddling och dykning. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider