Sandy Suites

Agii Apostoli, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Bar
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 25.8 km (28 mins)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sandy Suites är ett hemtrevligt lägenhetshotell i Kalamaki längs Chaniakusten på norra Kreta. Med gångavstånd till stranden erbjuder Sandy Suites enkla och funktionella lägenheter för hela familjen.

Koppla av vid poolområdet – här finns en svalkande pool, en barnpool och en solig terrass med sköna solstolar och parasoller. För en lättare måltid eller svalkande drink behöver du inte gå långt, den lilla poolbaren erbjuder såväl dryck som lättare tilltugg.

De 24 lägenheterna på Sandy Suites är enkelt, men smakfullt inredda och erbjuder alternativ för två till fyra personer. Alla lägenheter har balkong eller terrass där du kan koppla av efter en dag vid poolen eller stranden. Varje lägenhet har också ett välutrustat pentry med grundläggande köksutrustning. Perfekt för dig som vill laga din egen mat under vistelsen.

Inom gångavstånd från hotellet hittar du flera mysiga tavernor och ett antal butiker. Varför inte ta chansen att uppleva det bästa av kretansk matkultur? I den närliggande orten Chania finns ett större utbud av restauranger, nöjen och shopping och dit tar du dig enkelt med lokalbuss eller taxi.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider