Old Waverley Hotel

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Edinburgh (EDI): 13.1 km (30 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder perfekta förutsättningar för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. Hotellet befinner sig i centrala Edinburgh boendet ligger precis vid en huvudgata. Till flygplatsen Edinburgh - Turnhouse (EDI) är det 15 km.

Hotellet byggdes år 1848. De 10 juniorsviterna, de tre enkelrummen och de 72 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). En garderob, bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett golvvärmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder 85 rökfria rum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost väntar en rik buffé. Till middag kan gästerna avnjuta rätter från a la carte-utbudet. Det är även möjligt att beställa från lunchmenyn. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider