New Linden Hotel

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 24.2 km (36 mins)
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 88.5 km (1 hour 19 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i London hälsar gästerna hjärtligt välkomna. Barer, restauranger och inköpsmöjligheter ligger ungefär en km bort och nås inom 200 m. Förbindelser till kollektivtrafiken finns inom gästerna.

Detta cityhotell byggdes 1880. Hotellet som erbjuder sju sviter, sju enkelrum och 37 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Gästerna kan avnjuta den härliga ambiensen i den rökfria restaurangen. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider