Barcelo Royal Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 70 m
  • Avstånd till centrum: 200 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Halvpension eller All Inclusive
  • built_year: 2007, renoverat 2017
  • transfer_time: ca. 40 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 8
  • credit_card: VISA, Master, AmEx
  • room_ac
  • nbr_rooms: 311
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Smakfullt, stiligt och strandnära
Barcelo Royal Hotel är ett fint och elegant hotell med känsla för detaljer. Trots att du bor supercentralt i Sunny Beach råder det en lugn och härlig känsla på hotellet. Det fina hotellet ligger endast några få minuter från den finkorniga sandstranden.

I grundpriset ingår halvpension, men du kan också köpa till All Inclusive – det absolut smidigaste och bekvämaste sättet att resa! Här bestämmer du själv vilket alternativ som passar dig och din familjs behov bäst.

Det fina poolområdet består av en huvudpool formad som en blomma, med ett flertal mindre pooler i form av blomblad runtomkring, och här råder en behagligt avslappnad semesterstämning. Sunny Beachs härliga sandstrand bjuder in till ännu mer bad, och den livfulla och trevliga strandpromenaden är perfekt för en promenad i solnedgången.

I anslutning till Barcelo Royal Hotel ligger ett shoppingcenter med ett flertal butiker, och utöver det finns det mer shopping, restauranger och barer i centrala Sunny Beach, endast ett stenkast från hotellet.

Barcelo Royal Hotel är en del av Nazars Holiday Collection, som består av fina familjehotell med hög standard.

Vacker pool och mjuk sandstrand
Vid Barcelo Royal Beachs poolområden kan du luta dig tillbaka i en solstol och njuta av den avslappnade stämningen. Den stora och härliga huvudpoolen är perfekt för att simma rundor i. Ovanifrån ser den ut som en fin blomma, där de andra, mindre poolerna utgör blomblad. Skulle du vilja ha lite extra semesterlyx en dag kan du hyra en poolpaviljong, med olika innehåll beroende på vilket paket du väljer.

Poolbaren serverar uppfriskande, läskande dryck samt lättare snacks och glass under dagen, som är helt fritt för de gäster som bokat All Inclusive! Hotellet har också en uppvärmd inomhuspool, och huvudpoolen har en handikappanpassad ramp ner i poolen.

Från Barcelo Royal Beach har du endast några få minuters gångväg till den populära sandstranden i Sunny Beach. Den sju kilometer långa, breda stranden har inbjudande mjuk sand, och längs hela sträcker sig den trevliga strandpromenaden. Här finns solsängar och parasoller att hyra, och om törsten eller hungern skulle göra sig påmind finns det ett flertal trevliga tavernor att besöka.

Mot betalning

Hyra av solsängar, parasoller samt mat och dryck på stranden. Poolpaviljong på hotellet. Mat, dryck och glass såvida du inte bokat All Inclusive.

Halvpension eller All Inclusive
När du bokar ett hotellrum på Barcelo Royal Hotel ingår halvpension i grundpriset, men du har också möjlighet att lägga till All Inclusive till din semester.

All Inclusive

All Inclusive är den smidigaste lösningen för dig och din familj. Allt är betalt hemifrån, så du behöver aldrig oroa dig över notan eller släpa runt på plånboken! Frukost och middag avnjuter du på en av hotellets två bufférestauranger, medan lunchen serveras i en av dem.

I poolbaren serveras smårätter, lättare snacks och glass under tiderna då bufférestaurangerna är stängda. Här serveras även eftermiddagskaffe och te tillsammans med goda bakelser.

Med All Inclusive ingår all mat samt många lokala drycker med eller utan alkohol fram till midnatt, med undantag för room service. Klädkoden i bufférestaurangerna säger att män måste bära långbyxor vid middagen.

Halvpension

Med halvpension ingår frukost och middag i en av de två bufférestaurangerna på Barcelo Royal Beach, och dryck är inkluderat till frukosten. Mellan måltiderna finns det möjlighet att köpa dryck, lättare mat och glass i hotellets poolbar.

Maten i poolbaren kan fungera som en lättare lunch, eller så kan ni äta på en av de lokala och trevliga restaurangerna i centrala Sunny Beach bara 200 meter bort och här finns mängder av trevliga caféer, barer och restauranger! 

Mot betalning

Halvpension: Mat förutom frukost och kvällsmat. All dryck förutom kaffe, te, vatten och juice till frukosten.

All Inclusive: Importerade och vissa lokala drycker samt dryck på flaska. Rumsservice.

Lekfull, internationell barnklubb
Aktivitetsguiderna i Barcelo Royal Hotels internationella barnklubb aktiverar och underhåller barn i åldrarna 4-12 år med lekar och kreativa aktiviteter om dagarna. Några kvällar i veckan arrangeras det ett roligt minidisco.

Vid poolområdet finns även en lekplats och en separat barnpool.

Svettas i gymmet och slappa i spaet
Om du har lust och behov av att vara aktiv under semestern, har Barcelo Royal Hotell ett fint gym. Du kan även passa på att utmana ditt resesällskap i en omgång bordtennis eller dart, eller slappna av i hotellets stora spa.

Flera kvällar i veckan kan du njuta av livemusik och något gott att dricka på lobbyterrassen.

Rymligt och modernt
Hotellrummen på Barcelo Royal Hotel är rymliga, moderna och stilfullt inredda. Alla rum har central luftkonditionering, safety box, tv, vattenkokare, te, kaffe, gratis wifi samt balkong eller terrass. På badrummen finns det hårfön, samt både duschkabin och badkar. Minibar är tillgänglig mot extra kostnad.

Dubbelrum, 2–3 personer
De moderna och rymliga dubbelrummen är ca 47 m², och kan mot ett tillägg bokas med poolutsikt. Dubbelrummen har laminatgolv. Här finns två riktiga sängplatser samt en bäddsoffa som mäter 195x155 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre personer, och det är möjligt att få ett barnpris. Det är möjligt att boka denna rumstyp som enkelrum mot ett tillägg.

En av landets största spaanläggningar
När du bor på Barcelo Royal Beach ska du passa på att besöka den stora och smakfullt inredda spaavdelningen, som är en av Bulgariens största! I det vackra spaet råder en harmonisk och avslappnande stämning, som effektivt får dig att koppla bort all stress. Här finns bland annat turkiskt bad, relaxutrymme och bastu. Vill du ta hand om dig själv och njuta lite extra, kan du välja och vraka bland det breda utbudet av massager och andra behandlingar!

Mot betalning

Turkiskt bad och behandlingar i spaet.

Sunny Beach
Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hektiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkornig sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det den vackraste och en av de mest välskötta stränderna längs Svartahavskusten. De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar
Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach och den är med på Unescos världsarvslista. I gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra suvenirer längs de små mysiga gatorna. En tur hit är att rekommendera, så att du kan strosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat.


Det finns en del nivåskillnader på hotellområdet, något som du bör tänka på om du har gångbesvär.

Förutom hotellrum har Barcelo Royal Beach även en lägenhetsdel med lägenheter, se Barcelo Royal Apartments.

Hållbarhet och gröna initiativ
Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Barcelo Royal Hotel gör de bland annat följande initiativ:

• Utbildar personal för att öka fokus och medvetenhet kring miljö och klimattilltag

• Arbetar för att minska vatten- och elförbrukningen

• Ser till att avfall sorteras och att det skickas till återbruk och återvinning

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider