Hotel Alfa City Centre

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Munchen (MUC): 39.5 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 1200

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ungefär 300 m från stadens turistiska smältdegel. Till Münchens är det är 700 m. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. Ett alpint skidområde med en mängd spår för längdåkning nås efter 10 km. Den närmsta flygplatsen München - Franz Josef (MUC) ligger ungefär 30 km från boendet.

Gästerna kan bo i ett fem-våningshus eller i två annex. Anläggningen har 31 enkelrum och 45 dubbelrum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, rumservice och tvättservice. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bowling och squash, samt biljard (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och ångbad, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider