London House Hotel

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 24.4 km (37 mins)
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 88.8 km (1 hour 19 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • distance_city: 2000

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger mitt i London hjärta. Precis vid boendet finns en rad underhållningmöjligheter. Till flygplatsen London - Heathrow (LHR) är det runt 25 km. Flygplatserna London - Luton International (LTN) och London - Stansted (STN) befinner sig ca. 55 km och 60 km från boendet.

De 100 rökfria rummen, de fyra sviterna, de fyra enkelrummen och de 50 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, tvättservice, en faxapparat, en tvättautomat och en brandvarnare. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och spa.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en frukostsal och ett café. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider